Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Reviews

Kinderfeestje Workshop

Het was super leuk!

Hana, Maud, Flore, Indy, Lisa, Yalëla, Sam, Jessie, Annaksa, Noor, Noa.

Dankjewel voor alles!

Jeannet & Hana

Workshop

Lieve Harriëtte, Wat hebben we een fantastische dag gehad met een super mooi eind resultaat. Heel erg bedankt voor alles!

Liefs Eliene en Johan

Workshop

Fantastische dag gehad die helaas supersnel voorbij ging! Onder geweldige begeleiding van Harriëtte alle drie (moeder & dochters) zelf een hanger gemaakt. En wat hebben we het leuk gehad en veel geleerd. Ook nog met heerlijke muziek erbij. Bedankt voor de tijd, aandacht & heerlijke lunch.

Liefs van Geke, Sem & Jeslin

Workshop

Wat hebben we een leuke dag! In december bedachten we het plan om een ring te laten maken bij Harriëtte en twee maanden later makten we de gewenste ringen zelf. Hoe leuk!! Bedankt voor de gezelligheid, de lunch, koffie, thee en lekkere chocolaatjes. En je geduld! Ps. Dat het een vák is, die ringen maken dat wisten we al haha, maar nu zien en snappen we 't nog beter.

Lex & Marleen

"Harriëtte heeft ketting met gitten die ik geërfd heb, omgetoverd tot prachtige oorbellen, ring en ketting. Een mix van modern & klassiek. Erg blij mee."

Lenthe Bosfee

Harriëtte heeft op vakkundige wijze onze bestaande zilveren liefdes ringen weten te verrijken met gouden accenten gemaakt van trouwringen van vader en moeder (emotionele waarde). Met veel passie en liefde heeft ze onze wensen weten te vertallen in twee prachtig juweeltjes. Bedankt hiervoor Harriëtte

Patricia

Samen met mijn moeder een prachtige ring gemaakt onder het toeziend oog van de vakkundige Henriette. De workshop is een hele toffe ervaring die we niet snel gaan vergeten! Dank je wel voor de leuke dag.

Maud

Harriëtte heeft een werkelijk prachtige armband gemaakt. Als meubelmaker leverde ik in ruwe vorm het Zebrano hout aan. Ze heeft dit verwerkt in een handgemaakte armband waar ik zeer content mee ben. Twee beroepen komen samen in dit unieke sieraad.

Bert

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are €200 away from free shipping.
Er zijn geen producten meer te koop