Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Algemene voorwaarden

Hier leest je de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen en opdrachten die gedaan worden bij Goudsmid Harriëtte in de studio of via de webwinkel.

Bestellingen via de webwinkel

Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Ik doe mijn best om uw bestelling binnen drie dagen te bevestigen. Indien per abuis een verkeerde prijs op de website is vermeld behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren.

Oude juwelen die een nieuw leven krijgen

Je ontvangt van mij een offerte per e-mail. De offerte blijft zes weken geldig. Na aanvaarding van de

offerte ontvang je van mij een factuur voor een aanbetaling van 50% van de overeengekomen prijs.

Betalingen

In de webshop kunt u betalen via iDEAL, of Paypal. In de studio kunt je betalen door vooruitbetaling. Of u kunt zelfstandig overboeken of betalen door middel van een betaalverzoek in het atelier bij afhalen. In het atelier kun je ook contant betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzenden

Je bestelling wordt aangetekend verzonden met PostNL via MyParcel. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is. Het pakket wordt verzekerd verzonden. Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 500,- zijn de verzendkosten € 14,-, de bestelling wordt aangetekend verzonden.

Levertijden

De levertijd kan per item verschillen. Producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen een week verzonden. Producten, zoals ringen die nog op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer je het sieraad snel nodig hebt. In overleg spreken wij af hoe lang de levertijd ongeveer is. Voor maatwerkopdrachten en trouwringen die in de studio zijn besproken hanteer ik 6 tot 8 weken levertijd.

Annuleren

Als je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dien je dit zo spoedig mogelijk te doen. Dit doe je per e-mail (contact@goudsmidharriette.nl) of telefonisch (nummer 06-12821545). Het wijzigen of annuleren van je bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is. Voor maatwerkopdrachten of trouwringopdrachten die geannuleerd worden breng ik 50% van de afgesproken prijs als onkosten in rekening. Opdrachten voor juwelen die een nieuw leven krijgen kunnen alleen worden geannuleerd als ik nog niet aan de opdracht ben begonnen. Opdrachten voor juwelen die een nieuw leven krijgen vallen onder maatwerkopdrachten. Wanneer je niet tevreden bent met het resultaat dient je mij dit binnen twee weken te laten weten. We kunnen dan samen naar een oplossing kijken.

Ruilen en retourneren

De sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met je aankoop, dan kunt je deze binnen 14 werkdagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten en trouwringen. Hiervoor breng ik 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Dit bedrag komt overeen met de aanbetalingsfactuur. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via contact@goudsmidharriette. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Dit geldt ook voor artikelen die ter reparatie naar mij opgestuurd worden. Ik adviseer je het pakket aangetekend te versturen met de factuur en je naam en adresgegevens naar:

Studio Harriëtte Ampère 3
7942 DD Meppel

Belangrijk! De kosten van het retourneren van de bestelling worden niet door Goudsmid Harriëtte betaald. Toch raad ik je aan het pakket met tracking te verzenden en een bewijs van verzending te bewaren. Als het product kwijtraakt in de verzending is dit je eigen verantwoordelijkheid en niet de verantwoordelijkheid van Goudsmid Harriëtte.

Bij het ruilen of retourneren van artikelen die gekocht zijn via de webshop Geldt dat het aankoopbedrag wordt terug gestort op uw rekening binnen 14 dagen. Aankopen die in de studio gedaan zijn mogen alleen geruild worden indien dit van tevoren is besproken. Ik geef geen geld terug maar ruilen voor een ander sieraad of een tegoedbon is wel mogelijk.

Garantie

Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteen/diamantzettingen en breuk of verlies van edelstenen en diamant. Helaas is niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kunnen wij hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen of diamanten in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar. Ik raad aan om de zettingen van sieraden met edelstenen of diamant eens per jaar gratis door mij te laten checken. Zo kan ik zien of ze nog intact zijn.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are €200 away from free shipping.
Er zijn geen producten meer te koop