Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Goudsmid Harriëtte

Terugkijkend, is mijn passie voor het vak ambacht goudsmid al heel vroeg ontstaan. Als klein meisje maakte ik van kralen en zilverdraad mijn eerste oorbellen. Ik weet niet eens meer of ik ze verkocht of dat ik ze weggaf aan vriendinnetjes. Wat ik wel weet is dat hierdoor het maken van sieraden er al vroeg in zat. Ik voelde de passie voor het vak en ging naar de vakschool en werd goudsmid. Al was het via een omweg en had ik al andere opleidingen volbracht. Het vak boeide mij en ik wilde het leren.

Zo kwam ik er ook achter dat het ambachtelijk ondernemen en met liefde werken aan handgemaakte sieraden bij mij past.

Ik vind het enorm fascinerend dat edelmetaal zo drastisch kan veranderen. Glad en industrieel of intrigerende organische vormen, het kan en mag naast elkaar. Net als het combineren van goud en zilver. Door te variëren in structuur, al dan niet gecombineerd met diamanten, edelstenen of parels ontstaan sieraden met een eigen identiteit.

Natuur, textuur, architectuur zijn een prachtige inspiratiebron, maar ook een gebeurtenis of een object.

Voel je welkom en kom langs in mijn studio

Ik ontvang je graag op afspraak. We voegen dan jouw en mijn ideeën samen en laten jouw droomsieraad ontstaan, vaak door het gebruik van hele mooie ambacht technieken. Hoe bijzonder is dat!

Maatwerk sieraden

Handgemaakte sieraden zijn uniek, de ambacht en het handwerk maakt het sieraad bijzonder. Samen met jou ontstaan de ideeën en deze maken samen het ontwerp.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are €200 away from free shipping.
Er zijn geen producten meer te koop