Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Een oude Robijn met een heel bijzonder verhaal

Een oude Robijn met een heel bijzonder verhaal

Deze ring heb ik voor Monique mogen maken. De ring is gemaakt van eigen goud van de oude ring waar de synthetische robijn door slijtage uit was gevallen, het kinderringetje dat ze van haar ouders heeft gehad en de trouwring van haar man Richard.

Oud goud en oude Robijn

Aan dit alles zit nog wel een bijzonder verhaal. Ik ontving hen in mijn studio en ze vertelden dat de ring van de oma van haar moeder is geweest. De robijn is dus zeker wel 120 jaar oud.
En de robijn was al 2 maal uit de ring gevallen. Beide keren vonden ze de steen gelukkig weer terug en werd de ring met robijn in ere hersteld.

En toch gebeurde het weer….. de robijn viel er voor de derde maal uit en was weg…....... Behoorlijk irritant is de haperende koffiemachine en dat al een maand lang. En bij het legen van het bakje met koffiedik, denkend aan de steen, is daar de Robijn weer!!!
'Wauwww die steen hoort bij jou Monique'; zegt Richard. Dit is het moment om de Robijn een nieuw leven te geven in een passende ring. Een herbewerking van een ring met memories. Eentje om zeker te koesteren en nu met een stoer uiterlijk.

Ring met oude Robijn

 

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are €200 away from free shipping.
Er zijn geen producten meer te koop