This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Ring_roosdiamant_en_diamantjes_van_goud

Workshop keum-boo

Keum-boo is een bijzondere techniek die zijn oorsprong vindt in Korea. Keum-boo betekent vastgehecht goud. PUUR goud wordt door middel van diffusie aangebracht op het sieraard van zilver. De verbinding van diffusie ontstaat door het object te verwarmen en door de hoge temperatuur komen willekeurige deeltjes in beweging. Door vervolgens druk uit te oefenen op het zilver met goudfolie ontstaat de definitieve verbinding. Het resultaat van de combinatie zilver met PUUR goud is bijzonder fraai. De kleur van 24k goud is een intens warm.

Tijdens de workshop ontdekt je hoe je werkt met PUUR goud en wat je allemaal met Keum-Boo kunt doen. Je leert het zilver voor te bereiden en hoe je het goud moet aanbrengen. Ook als je nog nooit met zilver of goud hebt gewerkt is deze workshop een geweldige ervaring.

Met een eigen groep van 6 personen kunnen we een datum in plannen in overleg. Duur van de workshop is ca. 7 uur van 9.30 tot 16.30 uur.
De workshop is inclusief een ½ gram puur goud, zilver en de lunch. Een totaal verzorgde leuke leerzame dag voor € 195,- p.p.

Het is ook mogelijk om je individueel in te schrijven voor deze workshop. Bij 6 aanmeldingen plannen we een datum op een zaterdag in overleg.

Je opgeven voor deze workshop doe je door een email te sturen of bericht mij via het contactformulier.

Workshop aanmelden

Reserveer je workshop door een email naar contact@goudsmidharriette.nl te sturen of reageer via het formulier.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €200 away from free shipping.
No more products available for purchase