This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Jullie gaan trouwen!

trouwringen symboliseren jullie liefde

Trouwringen

Hebben jullie ook al gedacht aan de trouwringen? Wel graag iets unieks en handgemaakt.

Ik maak trouwringen in verschillende stijlen. Organisch, stoer, robuust, eenvoudig, strak of klassiek. Wat spreekt jullie aan, want er is zoveel mogelijk. Zij wil misschien wel een diamant en voor hem een ring die eenvoudig en stoer is. 

De perfecte match

Het dragen van een ring is heel fijn. De trouwringen symboliseert jullie liefde. Als je de perfecte partner hebt gevonden zijn handgemaakte ringen een mooie
bezegeling.

Samen creëren we jullie trouwringen, bedenken we jullie unieke set. Hoe pakken we dit aan? Kom ringen passen bij mij in de studio waar ik ambachtelijk unieke objecten maak. En beleef en voel de liefde voor de ambacht.

Tijd voor ambacht

Met veel liefde, ambacht en vakmanschap maak ik jullie trouwringen. Het maakproces duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Daarom is het verstandig om enkele maanden voor de bruiloft een afspraak te maken. Een ruime oriëntatiefase is prettig om tot jullie juiste keuze te komen. En het is het wachten meer dan waard! Jullie komen ze passen en bewonderen als ze af zijn, liefdevol en handgemaakt!

Trouwringen graveren

Kiezen jullie voor traditioneel graveren van jullie trouwringen met trouwdatum en de naam van je echtgenoot of echtgenote? Of liever iets anders wat voor jullie speciaal is, een motto, een spreuk. Of een teken, zoals het hartje dat staat voor liefde, met of zonder jullie initialen.

Je kunt jullie ringen graveren met een prachtige handgravure en zelf een lettertype bepalen. Helemaal persoonlijk is het graveren van de ringen met jullie eigen handschrift. Er zijn veel mogelijkheden waar ik jullie graag over vertel.

Jullie trouwringen ontwerpen bij de goudsmid

Handgemaakt ringen met jullie eigen ideeën. Een trouwringen afspraak maken jullie door een email te sturen of reageer via het contactformulier.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €200 away from free shipping.
No more products available for purchase