This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Het pakket wordt verzekerd verzonden

Bestellingen vanaf € 500,- worden gratis verzonden

Ring_roosdiamant_en_diamantjes_van_goud

Workshop hele dag

Wil je zelf een sieraad maken van zilver, misschien wel een ring met een edelsteen of oorbellen met parels. Een keer achter de werkbank zitten en weten en ervaren hoe mooi het ambacht van de edelsmid is. Een dag edelsmeden is het ervaren van het proces van het ontstaan van jouw sieraad. Vanaf de inspiratie van je eigen ontwerp tot en met het creëren, maak je het helemaal mee en ‘zie’ je je eigen sieraad ontstaan. In een dag kun je net iets meer, bijvoorbeeld een ring met een edelsteen maken.

Er zijn vele leuke eigentijdse voorbeelden van sieraden waaruit inspiratie opgedaan kan worden. Impressies van mijn workshops deel ik regelmatig via Instagram, Facebook en Pinterest.

De workshop volg je met een eigen groep vrienden, familie, collega’s of je partner. We plannen een datum in overleg. Duur van de workshop is ca. 7 uur van 9.30 tot 16.30 uur.

Vanaf 2 personen € 200,- p.p.
Vanaf 3 personen€135,- p.p.

De workshop is inclusief zilver en de lunch en exclusief parels en edelstenen. Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op. Heb ik jou geïnspireerd en wil je een workshop reserveren, stuur een email of reageer door het contactformulier in te
vullen.

Workshop aanmelden

Reserveer je workshop door een email naar contact@goudsmidharriette.nl te sturen of reageer via het formulier.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €200 away from free shipping.
No more products available for purchase